Posted on

Paljastetaan, että Pariisi on menettänyt yli 200 miljoonaa euroa kahtena peräkkäisenä kautena, mutta se ei vaikuta klubiin

Myös Paris Saint-Germainin viime kauden tappiot olivat arviolta 200–300 miljoonaa euroa, kun Mbappen uutta sopimusta ei oteta huomioon.

Pariisin kerrotaan olevan tämän tilikauden lopussa 200–300 miljoonan euron tappiollinen, mutta sillä ei näytä olevan seuran toimintaan mitään vaikutusta. Sama oli viime kaudella, jolloin Pariisi menetti 225 miljoonaa euroa. Tilanne on herättänyt kiistaa Euroopassa, kun La Ligan presidentti Tevas tyrmäsi äskettäin sen ja aloitti oikeudenkäynnin Ranskassa.

”Team” selitti, että tässä tappiossa ei ole otettu huomioon Mbappen palkkaa Pariisin kanssa tehdyn sopimuksen uusimisen jälkeen, mikä tarkoittaa, että Pariisin kulut kasvavat merkittävästi ensi kaudella. Qatari tietää, että taloudellisten vaikeuksien edessä he voivat aina lisätä varojaan helpottaakseen seuran taloutta.

Asiaa pahentaa se, että Parisin on nyt maksettava Pochettinolle 15–20 miljoonan euron eropaketti. Lisäksi Nizzan Galtian esittelemiseksi heidän on maksettava Nizzalle noin 10 miljoonaa euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.