Posted on

Messi lähdön jälkeen Griezmann oli vihdoin vapaa, mutta länsimainen media kritisoi häntä kollektiivisesti

Lionel Messi lähdön jälkeen ihmiset odottivat Griezmannin nousevan ja nousevan joukkueen uudeksi johtajaksi, mutta nykyisestä tilanteesta päätellen korkein vuosipalkkainen Barcelonan pelaaja ei vieläkään pysty tähän.

Pelissä Athletic Bilbaoa vastaan ​​Griezmann teki 0 maalia, teki maaleja, loi mahdollisuuksia, antoi, avainsyötöt, syöttöpisteet ja muita tietoja.

Pelin jälkeen monet mediat kritisoivat Griezmannia. ”Daily Sports” antoi Griezmannille vain 4 pistettä ja totesi, että ”Gleezman vaikuttaa merkityksettömältä hyökkäystasolla, ja hänen panoksensa on jälleen erittäin tärkeä. Pienestä tuli merkityksetön pelaaja.” Jalkapallo pelipaidat

”Aspen” sanoi: ”Useampi kuin yksi fani halusi kysyä, onko ranskalainen pelaaja koskaan käynyt Bilbaossa. Hän katosi melkein koko pelin ja ilmestyi satunnaisesti näyttämättä koskaan merkitystä. Hänelle Toisin sanoen tämä on peli, joka pitäisi unohtaa. Hänen täytyy nyt ajatella suljettujen ovien takana ja pohtia rooliaan joukkueessa. ”

”Marca” antoi Griezmannille myös alhaisen arvion: ”Hän katosi taistelussa. Hänen olisi pitänyt ottaa rooli, jonka Barcelona pyysi häntä ottamaan. Tämän seurauksena hän ei noussut johtamaan joukkuetta, ja näytti siltä, ​​että etäisyys oli uhkaava. Sijainti on liian kaukana. ”

”Daily Sports” totesi, että kun Messi oli olemassa, Griezmann pyysi taktista vapautta. Nyt kun Messi on poissa, hän on vapaa, mutta hänellä ei ole vaikutusvaltaa. Griezmannin asenne on moitteeton, mutta hänen loukkaava uhansa ei ole vielä ilmennyt.

Barcelonan on annettava Griezmannille kärsivällisyyttä. Loppujen lopuksi joukkue tutkii, miten pelata ilman Messiä, mutta Griezmannin on myös löydettävä hänelle sopiva kaava mahdollisimman pian, muuten hän vaihtaa Messin tukiroolista. Cheng Depein avustaja ei silti voi olla päähenkilö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *